Tävlingar

I likhet med andra idrotter mäts den egna spelstyrkan i tävlingar. Tävlingsspelet är en naturlig del i tennisutövandet och en match utvecklar ofta en spelares tennis mer än en enskild träningstimme. Fokus ligger dock på utveckling och inte på resultat. Det finns ett stort utbud av tävlingar runt om i Sverige, inte minst i Stockholmsområdet.  SALK arrangerar också regelbundet internmatcher och klubbmatcher. På Tennis Stockholms hemsida kan du läsa mer om hur man gör för att anmäla sig till tävlingar, se här. Läs också mer på Svenska Tennisförbundets hemsida, se här.

Förslag på tävlingar

Förslag på lämpliga tävlingar under hösten för barn i Tävlingsgruppen.

TS Tävlingar HT 2019 förslag

SO Tour

SO Tour är en rad tävlingar för barn som vill börja tävla. De spelas inomhus och arrangeras på ett flertal klubbar under vår- och höstterminerna. Man väljer själv hur många tävlingar i touren man vill spela. Alla spelare får spela minst 4 matcher i en tävling, och alla spelare får pris.

På länkarna nedan kan ni se var SO Tour spelas under hösten:
SO Tour Mini hösten 2019
SO Tour Midi hösten 2019
SO Tour Maxi hösten 2019

Träningsmatcher

Träningsmatcher i Salkhallen för alla i Tävlingsgruppen.

Anmälan för träningsmatcher 21 december.

Tävlingsplanering och tävlingsförteckning

Här hittar du blanketter att fylla i. Tävlingsförteckningen skickas in till Karin Schultz, karin.schultz@salk.se. Tävlingsplanering Tävlingsförteckning