Träningsgrupp

SALK erbjuder gruppträning på nybörjar- och fortsättningsnivå för barn och ungdomar mellan 8-19 år. Träningsgruppen vänder sig i första hand till de som föredrar att i alla fall för stunden inte tävla i tennis.

Terminskurs 11 år och yngre

  • Gruppträning för barn 11 år och yngre. Både nybörjarnivå och fortsättningsnivå.
  • Spel en gång i veckan.
  • Fem spelare i varje grupp.
  • Träningstider på vardagar kl 15-17 samt helger kl 11-17.

Terminskurs 12-19 år

  • Gruppträning för barn och ungdomar mellan 12-19 år. Både nybörjarnivå och fortsättningsnivå.
  • Spel en gång i veckan.
  • Fyra spelare i varje grupp.
  • Träningstider på vardagar kl 15-17 samt helger kl 11-17.
 
Om kriterierna för antalet spelade tävlingar uppfylls går det även utmärkt att ta steget från Träningsgruppen till Tävlingsgruppen/Tävlingsjuniorerna. I syfte att matcha de mest lämpade träningsgrupperna kan träningspass ligga i två olika verksamheter. Detta genomförs i samråd med verksamhetsansvariga. De flesta förändringar avseende grupptillhörighet sker inför höstterminen varje år.

Datum

Vårterminen 2024 startar måndagen den 8 januari och pågår t o m söndagen den 9 juni.
Uppehåll görs den 29 mars-1 april, 1 maj, 9-12 maj och 6 juni.
 
Träningen består av en 50 minuters lektion med tränare och 10 minuters egen uppvärmning.

Avgift

Vårterminen 2024

Terminskurs 11 år och yngre, 5 barn/grupp:
Tors – sön 20 ggr, 5 200 kr
Mån och ons 21 ggr, 5 460 kr
Tis 22 ggr, 5 720 kr

Terminskurs 12-19 år, 4 barn/grupp:
Tors – sön 20 ggr, 5 700 kr
Mån och ons 21 ggr, 5 985 kr
Tis 22 ggr, 6 270 kr

Grunden är ett träningstillfälle/vecka. Om plats finns kan fler tillfällen ges. Vid spel två ggr/v ges 800 kr rabatt, tre ggr/v 1 200 kr rabatt.

Kontakt

Ansvarig för Träningsgruppen är Nils Stenvall, nils.stenvall@salk.se.

Anmälan och betalning

Anmälan till Salks terminskurser görs inför varje höstterminsstart. Anmälan gäller både för höst- och vårterminen. Uppsägning kan göras vid valfritt tillfälle och av valfri anledning. Den som säger upp sin plats är betalningsskyldig för de gånger som har varit under terminen och därutöver under fyra verksamhetsveckor framåt i tiden. Under dessa veckor försöker den verksamhetsansvariga att sätta in en ersättare genom provspel, vilket gör att den som säger upp sin plats inte får deltaga på några träningar efter det att platsen har sagts upp. Undantaget är inför vårterminsstarten, då spelaren får fortsätta höstterminen ut under förutsättning att uppsägningen av vårterminsplatsen sker senast den 30 november.

Intresseanmälan
Gå in på länkarna nedan för en plats på kölistan. Vi återkommer när vi har plats att erbjuda!
 
Träningsgrupp Terminskurs 11 år och yngre VT24

Träningsgrupp Terminskurs 12-19 år VT24

Övrigt

Föräldrars närvaro vid träningen
Föräldrar är välkomna att titta på träningarna i begränsad omfattning. Viktigt är att ni sitter ner på läktaren och inte kommunicerar med spelarna.
 
Fotografering
SALK skildrar sin verksamhet genom bland annat fotografering, filminspelning och ljudupptagning av barn och ungdomar som deltar i olika sorters aktiviteter, innanför eller utanför Salkhallens lokaler. Materialet används på vår hemsida, klubbtidning samt i våra kanaler på våra sociala medier i syfte att informera om vår verksamhet och för att illustrera glädje och gemenskap. Om du som målsman INTE samtycker till ovan går det bra att höra av sig till medlem@salk.se.