Träningsgrupp

SALK erbjuder gruppträning på fortsättningsnivå samt nybörjarnivå för barn och ungdomar mellan 9-13 år. Träningsgruppen är indelad i Maxitennis och Gul tennis. Träningsgruppen vänder sig i första hand till de som föredrar att i alla fall för stunden inte tävla i tennis.

Maxitennis

 • Spel en gång i veckan med maxiboll (grön boll).
 • Fem spelare i varje grupp.
 • Möjlighet till fysträning en gång per vecka.
 • Möjlighet till dropin-tennis tre timmar per vecka, läs mer här.
 • Möjlighet att delta i en organiserad matchkväll en gång per år.
 • Träningen sker i huvudsak på helger.
 
Avgift höstterminen 2020:
3 940 kr (16 tillfällen)

Gul tennis

 • Spel en gång i veckan med hård boll.
 • Fyra spelare i varje grupp.
 • Möjlighet till fysträning en gång per vecka.
 • Möjlighet till dropin-tennis tre timmar per vecka, läs mer här.
 • Möjlighet att delta i en organiserad matchkväll en gång per år.
 • Träningen sker i huvudsak på helger.
 
Avgift höstterminen 2020:
4 350 kr (16 tillfällen)
 
 
Inför höstterminen det år spelaren fyller 13 år tas steget vidare till i första hand Träningsjuniorerna. Om kriterierna för antalet spelade tävlingar uppfylls går det även utmärkt att ta steget från Träningsgruppen till Tävlingsgruppen/Tävlingsjuniorerna. De flesta förändringar avseende grupptillhörighet sker inför höstterminen varje år.
 
Föräldrars närvaro vid träningen
Föräldrar är välkomna att titta på träningarna i begränsad omfattning. Viktigt är att ni sitter ner på läktaren och inte kommunicerar med spelarna.
 
Betalningsvillkor
Intresseanmälan avser helår fram till och med vårterminens slut. Från och med andra speltillfället är man betalningsansvarig för hela terminen.
 
Uppsägning kan ske inför vårterminen och görs senast sista november skriftligt per mail till kursansvarig. Betalning sker som grund för hela terminens spel och ingen ersättning utgår vid frånvaro under en period eller vid enstaka tillfällen. Vid skada är man betalningsskyldig 4 veckor efter inlämnande av läkarintyg. Under den tiden försöker vi hitta en ersättningsspelare som passar in i gruppen avseende tid och spelnivå för resten av terminen.
 
Speltider
Höstterminen 2020 börjar lördag 29 augusti och slutar söndag 20 december. All träning är inställd Alla helgons helg 31 oktober och 1 november.
 
Träningen består av en 50 minuters lektion med tränare och 10 minuters egen uppvärmning.
 

Höstterminen 2020 är helt fullbokad. För att bli uppsatt på kölista går det bra att använda länkarna nedan. 
Klicka här för intresseanmälan till Träningsgrupp Maxitennis
Klicka här för intresseanmälan till Träningsgrupp Gul Tennis
 
 
SALK skildrar sin verksamhet genom bland annat fotografering, filminspelning och ljudupptagning av barn och ungdomar som deltar i olika sorters aktiviteter, innanför eller utanför Salkhallens lokaler. Materialet används på vår hemsida, klubbtidning samt i våra kanaler på våra sociala medier i syfte att informera om vår verksamhet och för att illustrera glädje och gemenskap. Om du som målsman INTE samtycker till ovan går det bra att höra av sig till integritet@salk.se