Tävlingsjuniorer

Tävlingsjuniorerna består av omkring 30 spelare som är mycket tävlingsaktiva. De flesta är mellan 13 och 19 år.

Tävlingsjuniorerna är en subventionerad grupp i Salks verksamhet. Som Tävlingsjunior tränar man organiserat 2-3 gånger/vecka. Utöver själva tennisträningen finns ett stort utbud med fysträning flera gånger/vecka, regelbunden läxläsning, sociala aktiviteter, organiserad spontantennis på helgerna, lägerverksamhet och matchbevakning på de stora nationella tävlingarna.

Alla Tävlingsjuniorer har en ansvarig tränare som man vid behov kan vända sig till. Spelare i Tävlingsjuniorerna, Elitjuniorerna och Tävlingsgruppen har förmånen att spela fritt med varandra på lediga banor. Mycket träning och de flesta aktiviteter görs tillsammans med Elitjuniorerna.

För att komma med i Tävlingsjuniorerna ska man ha deltagit i minst tio sanktionerade tävlingar de senaste tolv månaderna. Detta berättigar till träning två gånger per vecka. De som spelar minst 15 tävlingar per år har rätt till tre tennisträningar per vecka. Positiva undantag kan förekomma. Antagning till Tävlingsjuniorerna görs som grund enbart av elever som redan går i klubbens verksamhet.

För att bibehålla sin plats krävs 10 eller 15 spelade tävlingar de senaste tolv månaderna.

Kontakt
Kontakta carl.ackered@salk.se vid frågor angående Tävlingsjuniorerna.
 
 
SALK skildrar sin verksamhet genom bland annat fotografering, filminspelning och ljudupptagning av barn och ungdomar som deltar i olika sorters aktiviteter, innanför eller utanför Salkhallens lokaler. Materialet används på vår hemsida, klubbtidning samt i våra kanaler på våra sociala medier i syfte att informera om vår verksamhet och för att illustrera glädje och gemenskap.Om du som målsman INTE samtycker till ovan går det bra att höra av sig till integritet@salk.se