Träningsjuniorer

SALK erbjuder gruppträning (max 4 st/grupp) på fortsättningsnivå samt nybörjarnivå för ungdomar mellan 13-19 år.

Spelperiod
Vårterminen 2018 startar 8 januari och pågår t o m 10 juni. 
Träningen är inställd under sportlovet 26/2-4/3, påsklovet 30/3 – 6/4, Första maj, Kristi himmelfärdshelgen 10 – 13/5 samt Nationaldagen 6/6.
 
Speltider
Lördagar och söndagar samt vardagar kl 13.00-18.00. Varje träningstillfälle består av 50 minuter lektion med tränare och 10 minuter eget spel.  Antal grupper och tider varierar beroende på dag.
 
Möjlighet till fysträning
Alla träningsjuniorer har möjlighet till fysträning en gång per vecka under de ordinarie verksamhetsveckorna utan extra kostnad. Fysträningen äger rum på tisdagar klockan 17-18 på bana 2. Ingen föranmälan behövs.
 
Kostnad vårterminen 2018
Måndagar 20 tillfällen 5 065 kr
Tis, Ons, Tors, Lör, Sön 19 tillfällen 4 810 kr
Fredagar 18 tillfällen 4 556 kr
 
För att delta i kurserna krävs medlemskap i klubben. Avgiften för ungdomar är 250 kr/år (halv avgift vid start hösttermin).
 
Betalningsvillkor
Intresseanmälan avser helår fram till och med vårterminens slut. Från och med andra speltillfället är man betalningsansvarig för hela terminen.
 
Uppsägning kan ske inför vårterminen och görs senast sista november skriftligt per mail till kursansvarig. Betalning sker som grund för hela terminens spel och ingen ersättning utgår vid frånvaro under en period eller vid enstaka tillfällen. Vid skada är man betalningsskyldig 4 veckor efter inlämnande av läkarintyg. Under den tiden försöker vi hitta en ersättningsspelare som passar in i gruppen avseende tid och spelnivå för resten av terminen.
 
Föräldrars närvaro vid träningen
Föräldrar är välkomna att titta på träningarna i begränsad omfattning. Viktigt är att ni sitter ner på läktaren och inte kommunicerar med spelarna.
 
Anmälan 
Klicka här för anmälan till Träningsjuniorerna