Träningsjuniorer

Salk erbjuder gruppträning (max 4 st/grupp) på fortsättningsnivå samt nybörjarnivå för ungdomar mellan 13-19 år.

Spelperiod
Vårterminen 2021 startar 25 januari och pågår t o m 13 juni.
 
Träningen är inställd:
2 – 5 april
1 maj
13 – 16 maj
6 juni
 
Speltider
Eftermiddag/kväll alla dagar i veckan. Varje träningstillfälle består av 50 minuter lektion med tränare och 10 minuter eget spel.  Antal grupper och tider varierar beroende på dag.
 
Möjlighet till fysträning
Alla träningsjuniorer har möjlighet till fysträning en gång per vecka under de ordinarie verksamhetsveckorna utan extra kostnad. Fysträningen äger rum på tisdagar klockan 17-18 på bana 2. Ingen föranmälan behövs.
 
Kostnad vårterminen 2021

Mån, tors 19 tillfällen 5 168 kr
Tis, ons 20 tillfällen 5 440 kr
Fre 18 tillfällen 4 896 kr
Lör, sön 17 tillfällen 4 624 kr
 
För att delta i kurserna krävs medlemskap i klubben. Avgiften för ungdomar är 250 kr/år (halv avgift vid start hösttermin). Medlemskapet påförs automatiskt. 
 
För dig som vill tävla
Träningsjuniorerna vänder sig i första hand till de som föredrar att i alla fall för stunden inte tävla i tennis. För alla Träningsjuniorer finns dock möjligheten att utan kostnad vara med på en organiserad matchkväll varje år. Om man har deltagit i minst tio sanktionerade tävlingar under det senaste året kan man ansöka om en plats i Tävlingsjuniorerna till carl.ackered@salk.se
 
Betalningsvillkor
Intresseanmälan avser helår fram till och med vårterminens slut. Från och med andra speltillfället är man betalningsansvarig för hela terminen.
 
Uppsägning kan ske inför vårterminen och görs senast sista november skriftligt per mail till kursansvarig. Betalning sker som grund för hela terminens spel och ingen ersättning utgår vid frånvaro under en period eller vid enstaka tillfällen. Vid skada är man betalningsskyldig 4 veckor efter inlämnande av läkarintyg. Under den tiden försöker vi hitta en ersättningsspelare som passar in i gruppen avseende tid och spelnivå för resten av terminen.
 
Föräldrars närvaro vid träningen
Föräldrar är välkomna att titta på träningarna i begränsad omfattning. Viktigt är att ni sitter ner på läktaren och inte kommunicerar med spelarna.
Särskilda restriktioner gäller under Coronapandemin, läs mer här.
 
Klicka här för intresseanmälan till Träningsjuniorerna
 
Salk skildrar sin verksamhet genom bland annat fotografering, filminspelning och ljudupptagning av barn och ungdomar som deltar i olika sorters aktiviteter, innanför eller utanför Salkhallens lokaler. Materialet används på vår hemsida, klubbtidning samt i våra kanaler på våra sociala medier i syfte att informera om vår verksamhet och för att illustrera glädje och gemenskap. Om du som målsman INTE samtycker till ovan går det bra att höra av sig till integritet@salk.se