Cardiotennis

Cardiotennis arrangeras:
Onsdagar kl 17, avancerad & avancerad+
Onsdagar kl 18, medel & medel+
Onsdagar kl 19, avancerad & avancerad+
 

I detta koncept är det full fart med upp till 6 spelare på banan. Olika drills varvas med dubbelövningar med poäng under ledning av en tränare. Det är snabba byten som gäller, vilket även gör träningen till ett bra konditionspass. Deltagare ska ha fyllt 18 år. Träningen består av en 50 minuters lektion med tränare och 10 minuters egen uppvärmning.

Medel
För dig som spelat några år och börjar få säkerhet i grundspelet. Börjar kanske fundera på att spela lite matcher. Behöver mera säkerhet i högre tempo för att spela nästa nivå.
 
Medel+
För dig som har säkerhet även i lite högre tempo. Behärskar serve och volley. Måste ha bra kondition och bra rörlighet på banan för att klara av lite tuffare övningar.
 
Avancerad
För dig som börjat spela matcher eller som skulle behärska det. Måste kunna alla slagen bra. Har en mycket bra fysik och bra rörlighet på banan. OM du spelar i någon av våra divisionsserier så ska du minst spela i division 14 i herrarnas, minst division 9 i damernas eller minst division 6 i dagserien.
 
Avancerad+
För dig som har en väldigt hög spelstyrka. Har en mycket bra fysik och rörlighet på banan. OM du spelar i någon av våra divisionsserier så ska du minst spela i division 5 i herrarnas, minst division 2 i damernas eller minst division 3 i dagserien.
 
Kostnad & Anmälan
Anmälan kan göras tidigast 14 dagar i förväg. Spelavgiften är 275 kr per gång och betalas direkt i samband med anmälan som görs via länken nedan.  Cardiotennis är en aktivitet för medlemmar i Salk.
 
ANMÄLAN TILL CARDIOTENNIS, KLICKA HÄR!
(När du klickat på länken ovan scrollar du därefter ner till rubriken ”Aktiviteter”. Tänk på att du måste vara inloggad i Matchi innan du fyller i uppgifterna och skickar anmälan. Aktiviteten är synlig tidigast 14 dagar i förväg.)