Cardiotennis

I detta koncept är det full fart med upp till 6 spelare på banan. Olika drills varvas med dubbelövningar med poäng under ledning av en tränare. Det är snabba byten som gäller, vilket även gör träningen till ett bra konditionspass. Deltagare ska ha fyllt 18 år. Träningen består av en 50 minuters lektion med tränare och 10 minuters egen uppvärmning.

Medel
För dig som spelat några år och börjar få säkerhet i grundspelet. Börjar kanske fundera på att spela lite matcher. Behöver mera säkerhet i högre tempo för att spela nästa nivå.
 
Medel+
För dig som har säkerhet även i lite högre tempo. Behärskar serve och volley. Måste ha bra kondition och bra rörlighet på banan för att klara av lite tuffare övningar. OM du spelar i någon av våra divisionsserier så ska du minst spela i division 17 i herrarnas respektive minst division 12 i damernas.
 
Avancerad
För dig som börjat spela matcher eller som skulle behärska det. Måste kunna alla slagen bra. Har en mycket bra fysik och bra rörlighet på banan. OM du spelar i någon av våra divisionsserier så ska du minst spela i division 14 i herrarnas respektive minst division 9 i damernas.
 
Avancerad+
För dig som har en väldigt hög spelstyrka. Har en mycket bra fysik och rörlighet på banan. OM du spelar i någon av våra divisionsserier så ska du minst spela i division 5 i herrarnas respektive minst division 2 i damernas.

ANMÄLAN

ANMÄLAN TILL CARDIOTENNIS, KLICKA HÄR

Anmälan kan göras 14 dagar i förväg.  Avgiften betalas direkt i samband med anmälan. Cardiotennis är en aktivitet för medlemmar Salk.

Obs! När du klickat på länken scrollar du därefter längst ner till rubriken ”Aktiviteter”. Tänk på att du måste vara inloggad i Matchi innan du fyller i uppgifterna och skickar in anmälan.

Kontakt

Kontakta gärna Christer Dahl om du är osäker innan du anmäler dig, 08-564 356 04 eller christer.dahl@salk.se