Matchkväll

Salk arrangerar matchkvällar några gånger per termin för alla som går vuxenkurs och i mån av plats även för övriga spelare. Målsättningen är att alla ska få spela mot spelare med samma spelstyrka.

Detta är en tävling för vuxna med betoning på det sociala och ett bra tillfälle att utveckla sitt dubbelspel. Vi hjälper dig om du är osäker på regler och att räkna.

Under matchkvällen får du spela 3-4 korta dubbelmatcher mot olika par. Totalt blir det cirka 2 timmars tennis. Om du har någon du vill spela med så får ni anmäla er som ett par. Om du inte har någon att spela med så går det lika bra att anmäla sig individuellt så sätter vi ihop dig med lämplig medspelare. Du spelar med samma spelpartner hela kvällen. Exakt hur upplägget blir beror på hur många som anmäler sig. OBS! Matcherna spelas inte på tid utan man spelar klart ett set innan man går vidare till nästa match.

Innan spelet börjar finns det lättare förtäring från Restaurang Bistro Garros uppdukad i klubbrummet. Den kommer även att finnas kvar under spelet om du vill fylla på när du har paus mellan matcherna.

Medlemskap i Salk krävs för att delta på matchkvällarna. 
 
Medlemmar får börja boka i mån av plats ca 14 dagar innan. 
Pris: 350 kronor
 
Datum HT21
15 oktober
12 november
3 december, för debutanter läs mer här
20 december
22 december