Matchkväll

SALK arrangerar matchkvällar två gånger per termin för alla som går vuxenkurs och i mån av plats även för övriga spelare. Målsättningen är att alla ska få spela mot spelare med samma spelstyrka.

Detta är en tävling med betoning på det sociala och ett bra tillfälle att lära sig att spel en dubbelmatch med allt vad det innebär med regler och hur man spelar dubbel. Vi hjälper dig om du är osäker på regler och att räkna.

Under matchkvällen får du spela 3-4 korta dubbelmatcher mot olika par. Totalt blir det cirka 2 timmars tennis. Om du har någon du vill spela med så får ni anmäla er som ett par. Om du inte har någon att spela med så går det lika bra att anmäla sig individuellt så sätter vi ihop dig med lämplig medspelare. Du spelar med samma spelpartner hela kvällen. Exakt hur upplägget blir beror på hur många som anmäler sig. Matcherna spelas inte på tid utan t ex ett set.

Innan spelet börjar finns det lättare förtäring från Restaurang Bistro Garros uppdukad i klubbrummet. Den kommer även att finnas kvar under spelet om du vill fylla på när du har paus mellan matcherna.

 
Datum & Anmälan

Vårens matchkvällar anslås här när datumen är beslutade.

 
OBS! För deltagare i Salks vuxenkurser ingår en matchkväll i terminsavgiften. En separat anmälningslänk skickas ut till kursdeltagare. 
 
 
pirres-skal-2016_salkspelare-pa-banan_400-x-251-pxl