Matchkväll

SALK arrangerar matchkvällar några gånger per termin för alla som går vuxenkurs och i mån av plats även för övriga spelare. Målsättningen är att alla ska få spela mot spelare med samma spelstyrka.

Detta är en tävling för vuxna med betoning på det sociala och ett bra tillfälle att utveckla sitt dubbelspel. Vi hjälper dig om du är osäker på regler och att räkna.

Under matchkvällen får du spela 3-4 korta dubbelmatcher mot olika par. Totalt blir det cirka 2 timmars tennis. Om du har någon du vill spela med så får ni anmäla er som ett par. Om du inte har någon att spela med så går det lika bra att anmäla sig individuellt så sätter vi ihop dig med lämplig medspelare. Du spelar med samma spelpartner hela kvällen. Exakt hur upplägget blir beror på hur många som anmäler sig. OBS! Matcherna spelas inte på tid utan man spelar klart ett set innan man går vidare till nästa match.

Innan spelet börjar finns det lättare förtäring från Restaurang Bistro Garros uppdukad i klubbrummet. Den kommer även att finnas kvar under spelet om du vill fylla på när du har paus mellan matcherna.

Medlemskap i SALK krävs för att delta på matchkvällarna. 
 
Datum & Anmälan
24 januari kl 18.30-22.00
Matchkvällen är fullbokad. Om du vill anmäla dig som reserv går det bra att maila till christer.dahl@salk.se
 
Nyhet: Första passet kommer ni delas in i två gäng. Halva gänget får en föreläsning av Erik Hemmingsson. Halva gänget spelar sin första match. Därefter byter vi så att de som spelat får höra föreläsningen och de andra spelar sin första match.Föreläsare Erik Hemmingsson är forskare på GIH i Stockholm, aktuell författare till boken Slutbantat (Bonnier Fakta), och inte minst glad tennismotionär på SALK. Erik kommer att prata om varför det är viktigt att motionera och röra på sig, hur man kan få ett långt och friskt liv, oavsett vad det står på vågen, samt lite om varför vissa har så lätt för att gå upp i vikt medan andra inte drabbas alls.
 
 
Kommande matchkvällar: 13 mars och 17 april
Medlemmar får börja boka i mån av plats ca 14 dagar innan. 
 
Pris: 350 kronor
 
 
OBS! För deltagare i Salks vuxenkurser ingår en matchkväll i terminsavgiften.
 
 
pirres-skal-2016_salkspelare-pa-banan_400-x-251-pxl