Privatträning

Att då och då anlita en privattränare kan göra mycket för att rätta till teknikfel och nöta in speciella slag. Salk rekommenderar ett antal duktiga privattränare som kan anlitas på klubbens anläggningar. Privatträningen på Salk är en affärsuppgörelse mellan kund och respektive tränare.

Bokningsbara tider
Privatträning kan bokas med nedanstående rekommenderade tränare på tillgänglig bana upp till två veckor framåt i tiden.
Undantaget är icke-attraktiva tider då nedan tränare har den exklusiva rätten att boka bana mer än två veckor i förväg. Som icke-attraktiv tid räknas:
Mån-tors 08-16 samt 22-23
Fre kl 08-16
Lör kl 08-09
Sön kl 08-09

Omfång
Endast tränare som har fasta timmar för klubben har rätt att bedriva privatträning på Salks anläggningar. En tränare har möjlighet att arbeta ”2/3 privat”, d v s om en tränare har tolv fasta timmar/vecka så har tränaren möjlighet att ge privatlektioner upp till åtta timmar/enskild vecka, inklusive eventuell lektion i Salks övriga lokaler, t ex fysrummet.

För de tränare som har färre än tolv fasta timmar per vecka för Salk gäller emellertid ett maxtak på fyra privatträningar per vecka.

Heltidsanställda verksamhetsansvariga har möjlighet att ge fyra privatlektioner per enskild vecka. Inga av dessa lektioner får dock ges utanför Salks lokaler. Heltidsanställda tränare får inte ge några privatlektioner alls. Däremot finns möjligheten för klubbens medlemmar att boka individuell signin-träning med dessa tränare i Salks regi.

Betalning och avbokning
Privattränarna tillämpar individuell prissättning. All betalning av privatlektioner sker i Salks reception före träning. Det gäller både banhyra och tränarens arvode.

Vid avbokning mindre än 24 timmar före ett inbokat pass är kunden fullt ersättningsskyldig. Avbokning görs direkt till tränaren.

Övriga villkor
Läger eller motsvarande event/privatträning på mer än en bana samtidigt är ej tillåtet. Vid sådana upplägg rekommenderas klubbens breda utbud av aktiviteter och kurser.

Det är som mest tillåtet att ha tre spelare på banan vid privatträning. I fysrummet får lektion ges med maximalt en kund per pass, i mån av plats.

Om en lektion skulle ges till en kompis utan kostnad, så får tränaren vid dessa tillfällen inte använda någon bollkorg. Undantaget är spel med familjemedlemmar.

En tränare får aldrig ha fler bokningar gjorda under en enskild vecka än det antal privatlektioner som tränaren har rätt att ge per vecka.

Salks privattränare får låna bollar gratis av klubben. Detta gäller dock endast hårda bollar samt för lektioner som genomförs på Salks anläggningar.

Externa tränare på Salks anläggningar
Salk tillåter inte externa tränare att bedriva privatträning på Salks anläggningar.

 

BOKA PRIVATTRÄNING VIA MATCHI
Det är enkelt att boka privatträning. Boka via Matchi och välj mellan de två tränarna nedan. Denna privatträning sker i Salks regi.

 

Robert Rasmussen
Heltidsanställd tränare i klubben som ansvarar för den digitala plattformen med fokus på spelarutveckling. Topprankad som junior nationellt, gick på Riksidrottsgymnasiet i Lidköping och spelade några år på den internationella Future-touren.

Boka privatträning med Robert här (se ”aktiviteter”)
.

Anders Rosén
Heltidsanställd tränare i klubben. Duktig tävlingsspelare med diger meritlista, bland annat guld i lag-EM för juniorer och svensk mästare bland veteraner. Har en lång erfarenhet som tränare på alla nivåer från nybörjare till elit. Är välutbildad och kunnig inom tennisens alla områden, inte minst inom teknik och taktik.

Boka privatträning med Anders här (se ”aktiviteter”).

Alexander Rubeska
Heltidsanställd tränare i klubben. Har jobbat som coach över 15 år i olika länder. Har högsta RPT-tränarcertifiering. Tränar allt från nybörjare till tävlingsspelare. Älskar att träna toppspin och säkerhet från baslinjen. Har växt upp i Spanien och spelat på semiprofessionell nivå till 19 års ålder. Talar tyska, spanska, engelska, tjeckiska och svenska. Klubbmästare Salk herrsingel 2022.

Boka privatträning med Alexander här (se ”aktiviteter”)
.

Salks övriga rekommenderade privattränare:

Matilda Ackered
Spelat tävlingstennis på nationell nivå som både junior och senior, samt collegetennis. Studerat tränarprogrammet på GIH i Stockholm. Har även utbildning från USA och ett antal tränarutbildningar och multiskillz från Sverige. Utbildad tränare inom fys-och styrketräning. Jobbat som tennistränare i över 15 år med alla nivåer, barn och vuxna. Även varit ansvarig fystränare i många klubbar. Erbjuder tennislektioner för alla nivåer samt fysträning.
073-589 01 32
matilda.ackered@salk.se

Christian Bustamante
Diplomerad tennistränare ITF-nivå 1 och 2 med över 35 års erfarenhet. Har själv spelat i juniorturneringar nationellt och internationellt. Har coachat i Sydamerika samt professionellt 1983 – 1985. Jobbar brett med alltifrån tävlingsgrupper till vuxentennis på alla nivåer. Kunnig och pedagogisk gällande tekniska detaljer.
073-366 65 01
christian_bustamante_mendez@hotmail.com

Henrik Evers
Spelat mycket som junior, topprankad i Sverige. Därefter elitkarriär i basket i 18 år, spelat för svenska landslaget i 10 år. Har nio VSM-guld i tennis (lag). Spelar numera i Salks H45- och H55-lag. Tränar vuxna men kan även hjälpa elitspelare. Erbjuder också fysträning på olika nivåer för den som känner att så behövs.
070-300 46 22
henrik.evers64@gmail.com

Keithroy O. Grant
Har arbetat som tennistränare och personlig tränare under 20 år. Tennisfilosofi ”Om du kan röra dig kan du spela”. Har ett flertal tennisutbildningar bakom sig, bl a från Internationella Olympiska Kommittén, ITF, Svenska Tennisförbundet och Bosöns idrottshögskola.
072-357 35 11  
keithroygrant@gmail.com

Nicklas Grönberg
Gillar att hjälpa andra att lyckas. Förutom tennistränare även utbildad personlig tränare.
0708-764 826
nicklas@fystranaren.se

Joachim ”Pim-Pim” Johansson
Har varit tränare sedan 2012, jobbat åt förbundet, tränat proffs, haft konsultuppdrag åt olika klubbar, arrangerar event/läger. Varit rankad 9:a i världen, 4 ATP-titlar och en semifinal i US Open. Haft flera världsrekord (2:a serve i 245 km/h & 51 ess på 4 set mot Agassi). Tränar alla mellan 10-70 år.
0733-746 746
pimpim@pimpimacemanagement.com

Leif Johansson
Har spelat professionell tennis och tränat spelare i 55 år. Har haft egen tennisskola samt arbetat som tränare i olika klubbar. Tränat en topp-10 spelare i världen. Kom 3:a i JVM, vunnit JEM & JSM. Spelat DC tillsammans med Björn Borg. Tränar alla mellan 10-70 år.
0731-448 655
leif@pimpimacemanagement.com

Ulf Stenbom
Tränare sedan 70-talet. Tävlat en del som junior/senior men mest i Svenska Tennisserierna som senior/veteran. Är spelande lagledare i Salks H65-lag. Tränar barn, juniorer och vuxna. Enskilt eller i grupp. Alla åldrar är välkomna. Ambitionen är att vi ska utvecklas och ha kul på tennisbanan.
070-730 85 54
ulf.stenbom@salk.se

Nils Stenvall
Tränare på heltid sedan mitten av 80-talet. Mycket erfaren av både nybörjare, avancerade och yngre tävlingsspelare. Kan sparra med bra spelare. Jobbar enligt Play & Stay-filosofin där fokus är på många bollträffar och implicit teknikinlärning. Gått SvTF´s alla tränarutbildningar samt tränar- och ledarskapsutbildning på högskola. Ger privatlektioner vardagar dagtid samt helger.
0735- 355 461
nils.stenvall@salk.se

Tenny Svensson
Svensk Davis Cup-spelare under slutet av 1970-talet med flera års erfarenhet från den internationella proffstouren. Tränare sedan drygt 30 år för framförallt juniorer, vuxna och elitspelare. Är tekniskt och taktiskt mycket duktig. Tränar huvudsakligen spelare från 10 år och uppåt på alla nivåer.
070-397 31 23
tennyow@gmail.com

Tobias Wennerstad
Fostrad i Salk som junior och har tävlat flitigt. Har arbetat i en rad klubbar och förutom tränarutbildningen hos Svenska Tennisförbundet är han expert på racketar, strängar och tennisutrustning. Tidigare chef i Kungliga Tennisbutiken men arbetar nu i Salks shop och bedriver här demospel/testspel av racketar. Ger privatlektioner till alla som vill förbättra sin tennis.
073-377 70 01
tobias.wennerstad@salk.se

Vladimir Zabrodsky
Född i Prag 1950. Finalist i Tjeckoslovakiska mästerskapen, singel och dubbel P16. Finalist i SM, singel och dubbel P18. Collegetennis i USA 69-71. Sedan -78 tennistränare i Salk. Jobbar både med barn, juniorer och vuxna. På somrarna arrangerar han tennisläger på Ronneby Brunn i Ronneby tillsammans med sin bror Jan.
0708-88 66 38
vladimir.zabrodsky@salk.se

Mahdiye Zachkani
Mahdiye is an english speaking certified tennis coach with more than 10 years of work experience. With the love for tennis and the deep desire to share enthusiasm and experience, Mahdiye enjoys working with both juniors and adults to make tennis competitive and fun.
073-722 20 24
mahdiye.zachkani@gmail.com