Terminskurs vuxna

SALK erbjuder gruppträning för alla spelstyrkor på vardagar mellan kl 07-14 och 17-21 samt helger. Fyra deltagare per grupp. Träningen består av en 50 minuters lektion med tränare och 10 minuters egen uppvärmning. 

Datum

Höstterminen 2024 startar lördagen den 24 augusti och pågår t.o.m. lördagen den 21 december.
Uppehåll görs den 2-3 november (Allhelgonahelgen).

Avgift

Terminsavgift HT24 (en matchkväll ingår i avgiften)
 
Vardagar kl 07-09 och 17-21 samt lördagar
Pris: 5 925 kr
 
Vardagar kl 09-15
Pris: 5 500 kr
 
 
För att delta i kurserna krävs medlemskap i klubben. Avgiften är 500 kr/år (blir du medlem under höstterminen betalar du halva årsavgiften). Medlemskapet påförs automatiskt. 

Kontakt

Anmälan och betalning

Anmälan till en terminskurser görs inför varje höstterminsstart. Anmälan gäller både för höst- och vårterminen. Uppsägning kan göras vid valfritt tillfälle och av valfri anledning. Den som säger upp sin plats är betalningsskyldig för de gånger som har varit under terminen och därutöver under fyra verksamhetsveckor framåt i tiden. Under dessa veckor försöker den verksamhetsansvariga att sätta in en ersättare genom provspel, vilket gör att den som säger upp sin plats inte får deltaga på några träningar efter det att platsen har sagts upp. Undantaget är inför vårterminsstarten, då spelaren får fortsätta höstterminen ut under förutsättning att uppsägningen av vårterminsplatsen sker senast den 30 november.

Vid anmälan nedan kommer du med i vår kö. Du kan få plats med en gång eller få vänta ett tag på att en plats ska bli ledig. Om du vill börja någon specifik termin så skriv det under ”övrigt”. 

ANMÄL DIG HÄR: intresseanmälan för vuxenkurs